Lajme

“Shota” kremton Ditën e Flamurit, ditëlindjen e komandantit dhe 20 vjetorin e daljes publike te UCK-së!

08/12/2017   Me datë 26 Nëntor 2017, Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota”, për nder të Ditës së Flamurit, ka organizuar Koncertin Festiv të titulluar: “Festa e Bashkimit”. Ky koncert njëherazi i është kushtuar edhe ditëlindjes së komandantit Adem Jashari dhe 20 vjetorit të daljes publike të UÇK-së. Koncerti është mbajtur në sallën e Teatrit Kombëtar të Kosovës. Përveç trupës artistike të Ansamblit “Shota”, në këtë koncert ka marr pjesë edhe grupi polifonik “Bilbili” nga Vlora.


Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014