Lajme

Ansambli “Shota” mirëpret Idriz Seferin!

08/12/2017   Me ftesë të Kryetarit të Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri, Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota” ka marr pjesë në manifestimin qendror për ditën e Flamurit, i cili është mbajtur më datë 27 Nëntor 2017 në Gjilan. Në këtë manifestim, ku merrnin pjesë presidentët e Kosovës dhe Shqipërisë si dhe shumë të ftuar të tjerë të nderit, është bërë po ashtu edhe zbulimi i shtatores së heroit të kombit Idriz Seferi.

Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014