Lajme

“Shota” në përmbyllje të manifestimit kulturor “Tetova feston Nëntorin”

08/12/2017   Me ftesë nga Komuna e Tetovës, Trupa Artistike e Ansamblit “Shota” kanë marr pjesë në koncertin përmbyllës të manifestimit tradicional kulturor “Tetova Feston Nëntorin”, i cili është mbajtur me datë 30 Nëntor 2017, në Qendrën për Kulturë në Tetovë. Ky koncert njëherazi i është dedikuar edhe 25 vjetorit të karrierës së solistit dhe muzikantit të njohur tetovar Jetmir Rexhepi.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014