Lajme

U mbajt koncerti tradicional, "T'i këndojmë Pranverës"

19/04/2018   Eshte mbajtur koncerti artistik "Ti kendojme Pranveres" me date 18 Prill ne sallen e Teatrit Kombetar te Kosoves.
Ansambli "Shota" perveq kengeve te zgjedhura enkas per kete program ka prezantuar dy valle premiere, koreodrama "Lulet e Marsit" nga koreografi Xhemali Berisha dhe "Valle lirike me motive te Anamoraves" punuar nga valltari Feim Leka.
Ansambli Kombëtar i këngëve dhe valleve - SHOTA 2014